Musik og sang er noget af det bedste, du kan gøre for dig selv – både fysisk og psykisk. Efter min mening burde sang og musik være en naturlig integreret del af vores skolesystem og vores arbejdspladser. Det er dog et lidt for stort projekt at tage fat på. Jeg vil i stedet prøve at gøre kor og sang nemt og tilgængeligt for alle – uanset alder, erfaring og økonomisk situation. 


Alle kan være med

Der findes enormt mange muligheder for at deltage i spændende workshops og kurser. Mange af disse varer en stor del af weekenden og koster ofte 300-400 kr. eller mere. 

Jeg vil lave mindre arrangementer, som er mere tilgængelige for alle. Har du travlt med jobbet, familien eller vil du bare gerne lave flere ting på samme weekend? 3-4 timer kan ofte være nemmere at passe ind i en travl hverdag end at skulle afsætte en hel weekend. Også økonomisk skal alle kunne være med, så jeg sigter efter at holde prisen på 100-200 kr. På den måde er det ikke så stor en udskrivning for den enkelte. Ven med Burhan, Sanne og Phil

Typisk er gospel kendt som værende den inkluderende type kormusik, som kan rumme alle – fra erfaren sanger til nybegynder. Selv de, som har måttet høre fra familie og venner, at de er tonedøve og ikke kan synge, kan ofte finde glæde og imødekommenhed i netop gospelkor. Det bunder både i typen af musik, men også i måden, den er tilrettelagt på. Musikken er lige til at springe ind i, og du skal ikke kunne noder eller være erfaren sanger.

Min mission er at gøre andre slags musik tilgængelig på samme måde som gospel. Efter min mening kan vi lige så godt synge Sanne Salomonsen, Coldplay, Burhan G, Michael Jackson, Abba, Phil Collins, osv. – altså al den musik, der betyder så meget for os, og som vi kender så godt. Det er det, jeg vil med Simon Sings. Jeg vil simpelthen give alle mulighed for at synge de sange, vi kender og elsker. Du behøver ikke engang at melde dig ind i et kor og afgive en ugentlig aften i en travl hverdag. Du kan deltage de gange, du har lyst og mulighed for. 

Selvom projektet lige er startet, glæder jeg mig allerede til at udvikle det på tværs af stilarter og workshop-typer. Det er også mit mål at komme ud i andre dele af Danmark i løbet af de næste par år.