Simon Sings – Celine Dion (efter koncerten)

Velkommen til workshop med musik af Celine Dion gjort tilgængelig i flotte skræddersyede arrangementer af Simon Jansfort.

Til august får Danmark besøg af verdensstjernen Celine Dion. Gennem sin karriere har hun givet os talløse hits og gribende ballader. Hendes tekster er dybe og personlige, og mange kan spejle sig direkte i oplevelserne, hun synger om. Ballader som “Because you loved me” og “All by myself” går hånd i hånd med hendes energiudladninger i f.eks. “A new day has come” og “I drove all night”. Hvad enten du har billetter til koncerten eller bare er vild med musikken, så kom og syng nogle af hendes allerbedste sange sammen med andre sangglade mennesker. Der er foreløbigt planlagt to workshops i København, en før og en efter koncerten.

Vi synger sammen i op til 3 forskellige stemmer med klaverakkompagnement. Sangene bygges op så alle kan være med, og sværhedsgraden kan sammenlignes med gospel.

Workshoppen varer tre timer og der er indlagt små pauser så man kan spise evt medbragt mad. Der vil være vand, te og kaffe til fri afbenyttelse.

Date

05 sep 2020

Time

17:00 - 20:00

Cost

100 kr

More Info

KØB BILLETTER

Location

Emmauskirken
Diakonissestiftelsen
KØB BILLETTER

Ingen svar